21,02,2024

Autoritetet nuk ndjejnë përgjegjësi për vërshimet

Must Read

Vërshimet kanë shkaktuar dëme të mëdha materiale, ndërsa më herët nuk ka pasur asnjë reagim nga Qeveria e Maqedonisë.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img