07,12,2023

Arrestohet i dënuari me 23 vjet burg

Must Read

Shtetasin Gjoka, Gjykata e Apelit në Tiranë e ka dënuar përfundimisht me 23 vite burg, i shpallur fajtor për vjedhje me pasojë vdekjen si dhe prodhim dhe mbajtje pa leje të armëve luftarake.

Vendimi përfundimtar i Gjykatës së Apelit në Tiranë është dhënë më 17 mars të këtij viti. Shtetasi Biba është dënuar me 1 vit burg për veprën penale të mos pagimit të taksave dhe tatimeve, dënim i dhënë nga Gjykata më 15 janar të vitit 2014.

The post Arrestohet i dënuari me 23 vjet burg appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img