03,12,2023

Anonymous shqiptarë – Serbisë: Vratë 14 mijë njerëz, përdhunuat 20 mijë gra, s’kemi harruar

Must Read
Anonymous-ët-shqiptarë

Ata në video theksojnë se janë shqetësuar që një vend i huaj po ndërhyn në çdo gjë dhe po i fut hundët edhe në Kosovë.

“Përshëndetje serb, tani po pyesni pse po e shihni këtë në faqet e internetit tuaj. Ne e bëjmë këtë për shkak se ne mundemi dhe do të vazhdojmë edhe më tej. Shumë jemi të zemëruar ndaj jush, pasi i fusni hundët ku nuk ju takon. Fusni hundët në vendin e huaj. Kosova nuk është Serni! Ne nuk do të harrojmë kurrë atë që ia keni bërë popullit tonë. Keni vrarë mbi 14 mijë njerëz, keni përdhunuar rreth 20 mijë gra, dhe keni dëbuar mijëra banorë. Tani prisni që ne të harrojmë? Ne jemi Anonymous nga Shqipëria, ne nuk harrojmë, ne nuk falim!”, thuhet në mesazhin e videos./ Lajmi.net

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hSkrZsPZglU?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Anonymous shqiptarë – Serbisë: Vratë 14 mijë njerëz, përdhunuat 20 mijë gra, s’kemi harruar appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img