03,12,2023

Ambasada amerikane kundërshton tërheqjen e faljeve selektive

Must Read

Në reagimin e ambasadës thuhet se shfuqizimi i pjesshëm i vendimit për falje është i papranueshëm.

“Ashtu sikurse thamë javën e kaluar, tërheqja e pjesshme apo selektive e faljeve do të rrisë sensin e pandëshkueshmërisë në këtë shtet dhe do prevenojë Maqedoninë nga progresi në qëllimet e saj të rëndësishme, përfshirë këtu NATO-n dhe BE-në. Këtë çështje Maqedonia duhet ta pastrojë në mënyrë gjithëpërfshirëse, thuhet në reagimin e ambasadës.

The post Ambasada amerikane kundërshton tërheqjen e faljeve selektive appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img