20,05,2024

Aksidenti me pasojë vdekjen e dy fëmijëve të mitur

Must Read
Aksidenti

Prokuroria e Kavajës ka nxjerrë urdhër arresti për Lekë Tushajn, drejtori i sigurisë dhe cilësisë në Autoritetin Rrugor Shqiptar Kavajë.

Një ditë më parë urdhër arresti u lëshuan edhe për dy zyrtarë të tjerë të ARRSH-së, Dritan Fejzo, drejtori juridik i ARRSH-së, dhe Bib Gjomakaj, drejtori rajonal i Autoritetit Rrugor të Tiranës.

Shkak i aksidentit në Kavajë ka qenë prishja e trafikndarëseses, për interes të një pike karburanti në pronësi të babait të shefit të kabinetit të ministrit të Transporteve, Edmond Haxhinasto.

The post Aksidenti me pasojë vdekjen e dy fëmijëve të mitur appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img