17,04,2024

Ahmeti me lutje publike: Ma gjeni dikë t’ia shes Q7

Must Read

“Ndoshta do të duhet ta vendosim në shesh dhe ta shohin njerëzit në mënyrë që të shitet”.

“Publikisht po e them, ma gjeni dikë ta shes”, ka thënë Ahmeti në “Zona e Debatit” .

Ai ka thënë se vlera e kësaj makinë ka qenë 41 mijë euro, por që është amortizuar deri tash me ligjet e Kosovës, kurse arsyeja e mos shitjes deri tash thotë se janë harxhimet e mëdha që ka.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img