19,04,2024

Sabit Rrahmani: Mos votoni  demarkacionin

Must Read

Ish lideri i Ashkanlive të Kosovës ,Sabit Rrahmani,përmes një letre të hapur ka  ftuar deputetët e PDAK-së dhe PAI-së  që të mos votojnë demarkacionin.

Letrën e ish liderit të Ashkanlive të ksovës të plotë mund ta lexoni në Vazhdim.

Letër e hapur dy deputetëve të komunitetit Ashkanli Danush Ademi dhe Hetem Arifi

MOS VOTONI DEMARKACIONIN 
– Nuk kemi dhanë gjakun me fal tokë. 
– Dëshmorët dhanë jetën t’a mbrojnë Kosovën.

Unë si ish – lider i Ashkanlive të Kosovës, kërkoj nga dy deputetët Ashkanli Danush Ademi nga PDAK, dhe Hetem Arifi nga PAI, mos t’a votojnë ratifikimin e demarkacionit në Kuvend. 
Ne si Ashkanli jemi për mbrojtjën e tokës së Kosovës, dhe jo për faljen e territorit. 
Mos u bëni viktimë e askujt, sepse votimi demarkacionit në këtë formë është i rrezikshëm edhe për vendin por edhe për shoqërinë. 
Bashkoni forcat politike për mbrojtjën e interesave nacionale, e jo për përfitime individuale. 
Me respekt : Sabit Rrahmani

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img