17,07,2024

AVONET kërkon më shumë përgjegjësi në menaxhimin e parasë publike

Must Read

Rrjeti i OJQ-ve AVONET duke u bazuar në nevojën për monitorim efikas të shpenzimeve publike dhe rolit tonë në shoqëri, AVONET ka kërkuar nga Komuna e Ferizajt bërjen transparente të proceseve tenderuese me qëllim që të pamundësohet keqpërdorimi eventual të parasë publike.

Kjo iniciativë do të përmbushet me pjesëmarrjen e aktivistëve të rrjetit të OJQ-ve AVONET, në monitorimin e procesit tenderues. Poashtu AVONET do të monitoroj edhe implementimin. E gjithë kjo bazohet në raportet e ndryshme monitoruese dhe opinionin publike të cilat hedhin dyshime për keqpërdorim të mundshme të parasë publike.

Për këtë AVONET ka kërkuar nga Komuna e Ferizajt për ta mundësuar qasje në dokumente publike, e cila është aprovuar .

AVONET do të shikoj kontratat dhe dokumentacionet e nënshkruar dhe do ta marr paramasat e projekteve që janë duke u realizuar në territorin e Komunës së Ferizajt dhe do të monitoroj realizimin e paramasave të projekteve që janë duke u realizuar.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img