22,02,2024

70 fermerë përfituan motokultivatorë dhe freza nga Drejtoria e Bujqësisë

Must Read

Paraditen e sotme, në hapësirën para Palestrës së Sporteve në Ferizaj, Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, në kuadër të mbështetjes me subvencione të bujqve dhe fermerëve ferizajas, bëri shpërndarjen e motokultivatorëve dhe frezave për 70 përfitues nga kjo skemë mbështetëse.

I pranishëm në shpërndarjen e këtij subvencioni ishte edhe Kryetari i Komunës, Agim Aliu dhe drejtori i Bujqësisë, Burim Bajrami të cilët u shprehën se kjo është mbështetja e radhës e Drejtorisë së Bujqësisë për të lehtësuar dhe valorizuar punën e bujqve dhe fermerëve ferizajas, duke shtuar se kjo mbështetje e fuqishme do të vijoj edhe në të ardhmen.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img