28,09,2023

5 futbollistët mbi 100 kg, pasi i “varën këpucët në gozhdë” (Foto)

Must Read

pesha-1-780x439

Futbolli është sporti më magjik në botë, që kërkon talent, por edhe punë.

Stërvitja e përditshme, regjimi dhe ndeshjet i shndërrojnë futbollistët në muskuj, sepse falë tyre mund të jenë të suksesshëm.

Mbipesha, qoftë edhe në gramë, është e palejueshme në klubet profesioniste. Megjithatë, pasi i “varin këpucët në gozhdë”, futbollistët janë të predispozuar të shtojnë kilogramë me shumicë, ndonjëherë të deformohen në trup e të mos njihen, po të mos u duket koka.

“Marca” ka renditur përmes fotografive të tyre “në pension” pesë ish-lojtarët, që u transformuan pasi lanë fushat e blertë, duke i kaluar 100 kg. /Telegrafi/

Diego Tristan

pesha 2

Ronaldo

pesha 3

Adriano

pesha 4

Ronaldinho

pesha 5

Jose Luis Chilavert

pesha 6

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img