19,04,2024

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

Must Read

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd.

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka shkruar në ‘Facebook’, se kjo është arritur se si rrjedhojë e bashkëpunimit mes Drejtorisë së Arsimit dhe Zyrës së BE-së në Kosovë, projekt i realizuar me trajnimin e mësimdhënësve në programin “Vlerësimi nga kolegët”.”

Ai tha se ky projekt po vazhdon edhe në 6 shkolla, për tu përmbyllur me përfshirjen e të gjitha shkollave, aftësim ky i vlefshëm për mësimdhënësit ferizajas duke i kontribuar ngritjes së cilësisë në mësimdhënie.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img