Lajme


Publikuar më:


Në Merdarë  i ndërrojnë pasaportën, mërgimtari kërkon pronarin e pasaportës

Para një jave në vendkalimin kufitar Merdare ndodhi një gabim tek kufitarët, ku gjatë kontrollës së dokumenteve, një mërgimtari së bashku me dokumentet e familjes së tij i japin edhe një pasaportë të një fëmije.

Mërgimtari  nga Ferizaj, pas arritjes në shtëpi vëren se në mesin e dokumenteve të tij gjendet edhe një pasaportë e një fëmije.

 Në pamundësi  që të gjejë ndonjë informatë për pronarin e pasaportës, në të cilin gjendet edhe viza gjermane. Emri i fëmiut është Tiar Fazliu dhe luten të gjithë ata që mund ta njohin të lajmërojnë familjarët se pasaporta gjendet në Ferizaj.

Kjo ka ndodhur më 18.07 2021rreth orës 11:00 në vendkalimin Merdare.

Prindërit e Tiarit mund të kontaktojnë  Bekim Mehmetin nga Ferizaj në telefonin 04839338. .

Edhe pse  fëmija është i mitur, po e publikojmë  foton pasi është e vetmja mënyrë për identifikim.

To Top