22,02,2024

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Must Read

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10 fermerë përfitues, të cilët do mbjellin nga 0.50h tokë me këtë kulturë me rëndësi ekonomike për vendin tonë.

Në këtë shpërndarje, mori pjesë edhe drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami, i cili shtoi se përveç mbështetjes, për të gjithë përfituesit është organizuar takim me ekpertët e kësaj lëmie për të ofruar këshillat në lidhje me mënyren e mbjelljes dhe kujdesit për fidanet e arrave në këtë periudhë të vitit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img