21,02,2024

​Vajzës ia la emrin “Cianid”, në bazë të helmit që vrau Hitlerin

Must Read

18495081985710dd5550cd8826747540-v4-big

Një nënë në Britaninë e Madhe ka marrë urdhër ndalimi nga gjyqi që vajzës së saj t’ia vejë emrin “Cianid” sipas helmit që është vrarë diktatori nazist Adolf Hitler.

Nëna e donte atë emër për vajzën sepse sipas saj ka “konotacion pozitiv” për shkak se ai helm përfundoi jetën e Hitlerit dhe Gebelsit.

Megjithatë, në rastin e parë të këtij lloji , Gjykata e Apelit vendosi se një emër i tillë do të shkaktonte ” dëm emocional ” të fëmijës në të ardhmen.

Nëna, e cila vëllain binjak të vajzës e pagëzoi me emrin Pricer( pejgamber) ka një çrregullim mendor si dhe është e varur nga droga dhe alkooli.

binjakët sipas gjyqtarit janë përballur me dhunë dhe ata si dhe tre fëmijët tjerë të kësaj gruaje janë vendosur në familje strehuese.

Prindërit strehues që kujdesen për binjakët i quajnë ata Harry dhe Annie, por një punëtore sociale,e cila i mësoi emrat e tyre të vërtetë, vendosi që atë rast ta dërgojë në gjykatë.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img