02,12,2023

​Revolucioni: Deputetët të braktisin Kuvendin

Must Read
Protesta ne Shkup

Nëpërmjet një letre publike ata u drejtohen deputetëve që të respektojnë sovranin e popullit dhe të qëndrojnë pas kërkesave të protestuesve.

Lidhur me qarkullimin e zërave se protestuesit e kësaj lëvizjeje duan që në mënyrë tinëzare të bëhen pjesë e qeverisë, ata kategorikisht mohojnë një gjë të tillë.

Partitë pjesëmarrëse në parlament akoma nuk kanë shprehur qëndrimin e tyre lidhur me këtë kërkesë të Lëvizjes “Protestoj”, derisa protestuesit në letrën dedikuar deputetëve edhe një herë kanë këmbëngulur se janë të paluhatshëm në arritjen e qëllimeve të tyre.

The post ​Revolucioni: Deputetët të braktisin Kuvendin appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img