14,07,2024

​Kriza vlon, bisedimet politike të ngrira

Must Read
Liderët politikë në Maqedoni

 

Ndërmjetësit ndërkombëtarë, ambasadorët Xhes Bejli dhe Aivo Orav paralajmëruan nevojën e partive për kohë shtesë, që ti shoshitin çështjet. Megjithatë partitë politike mbeten të betonuara në qëndrimet e tyre, duke mos lëshuar pe, gjë që solli edhe deri te bllokimi i bisedimeve.

Ndërkombëtarët garantues në marrëveshjen politike të Përzhinës presin që palët sërish t’u kthehen bisedimeve, mundësisht me një para marrëveshje e cila do t’i paraprinte takimit të shumëpritur të liderëve të katërshes negociuese.

Ndërsa mbetet pikëpyetje nëse javën që vjen, partitë do të ulen sërish për dialog ashtu siç deklaruan disa prej pjesëmarrësve.

The post ​Kriza vlon, bisedimet politike të ngrira appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ferizaj – komunë e tretë me numrin më të madh të banorëve në Kosovë

109,345 është numri i banorëve të Komunës së Ferizajt, statistikë e publikuar sot nga Agjencia e Statistikave të Kosovës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img