Editorial

SHENJTËRIMI – VENDOSENI NË PROFIL NËNËN TEREZË


Publikuar më:


46765_1558421641242_2479888_nNga sot 2 shtator 2016 e gjer të hënën 5 shtator 2016 (përvjetori i vdekjes së Nënës Terezë), do ta mbaj si profil fotografinë e krenarisë shqiptare, Nënën e Madhe të gjithë Njerëzimit – Nënës Terezë (Madre Teresa) – Gonxhe Bojaxhiu. Jam falënderues ndaj të gjithëve që kontribuuan që ta shpallin Nënën Terezë të Shenjtë, pasi ajo ishte dhe mbetet e tillë. Po ashtu ndiej veten fatlum se Ajo do të Shenjtërohet në ditëlindjen time me 4 shtator 2016.
 
Këto ditë mendoj se bile ne, çdo shqiptar i vërtetë duhet ta mbajë si profil të tij në facebook fotografinë e Nënës së Botës – Nënës Terezë, në shenjë përkrahjeje e përulje para një Shenjtërie të vërtetë!
 
Me përulje para Lavdisë,
Bashkim Fazliu Migjeni
Comments
To Top