Lajme

Sërish dridhet në Shkup


Publikuar më:


Shkupi

Termeti ishte me fuqi prej 3.7 shkallë të rihterit. Nga observatori sizmologjik njoftojnë edhe për qindra lëkundje të tjera, por me intensitet të dobët.

Ata kanë thënë se askush nuk mund të parashikoj nëse do të ketë tërmete të tjera.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë, kanë njoftuar se ë rajonin e Shkupit janë paraqitur dëme nga tërmeti, si tavane të shkatërruara, xhama të thyer në një shkollë fillore, si dhe dëme të tjera në disa shtëpi në Batincë, Draçevë, Gazi Babë, Bit Pazar dhe Qendër.

Comments
To Top