Uncategorized

Pezullohet inspektori i policisë në Hanin e Hotit, mori para për të kaluar makinat pa radhë (video)


Publikuar më:


Drejtoria e Standarteve Profesionale ka nisur verifikimet për rastin dhe ka filluar ecurinë disiplinore për përjashtim nga Policia e Shtetit për  shkelje të rënda të “Kodit të Etikës” dhe “Korrupsion pasiv”.

Ndërkohë Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Punëve të Brendshme ka nisur hetimin penal për këtë rast.

//
Comments
To Top