Uncategorized

Merkel letër Vuçiqit, e kushtëzon me Kosovën


Publikuar më:


Merkel - Vuçiq, Arkiv

Siç shkruan Tanjug, përcjell Telegrafi, me anë të letrës Merkel ka konfirmuar mbështetjen e ardhshme të qeverisë gjermane për Serbinë dhe ka deklaruar se Vuçiq ka përpara detyra të rëndësishme – vazhdimin e reformave, pajtimit rajonal dhe normalizimin e marrëdhënieve me Kosovën.

“Qeveria federale do të vazhdojë të ndihmojë fuqishëm vendin tuaj dhe do të vazhdojë të mbështesë rrugën evropiane”, thuhet në mesazhin e Merkel, citon Tanjug.

Ajo ka shtuar se është e kënaqur me takimin e tyre në margjinat e konferencës për Ballkanin Perëndimor më 4 korrik në Paris dhe ka shtuar se është shumë e lumtur të vazhdojë të punojë ngushtë me të.

Comments
To Top