Lajme

Funerali i viktimave të sulmit terrorist në Turqi (Foto)


Publikuar më:


Varrimet e disa prej viktimave të sulmit në Stamboll tashmë kanë filluar, sa më shpejt është norma e traditës myslimane, shkruan BBC.

Ndërkohë që 39 persona kanë vdekur në mesine  tyre edhe një politc si pasojë e këtij sulmi terrorist, si dhe dhjetëra të tjerë kanë mbetur të plagosur.

.

Comments
To Top