Ferizaj

Asfaltohet edhe një rrugë në Koshare të Ferizajt


Publikuar më:


Autoritete komunale bënë të ditur se edhe kjo rrugë po asfaltohet me standarde të larta, me gjashtë metra gjerësi, 11 cm trashësi dhe me ngjeshje adekuate.

Banorët e lagjes “Ademaj” të Koshares, i janë gëzuar sot asfaltimit të rrugës gati dykilometërshe “Tre martirët”, e cila e lidh këtë lagje me rrugën Ferizaj-Shtime dhe me rrugën për Muzeqinë.

Banorët thanë se rruga ka qenë në gjendje të keqe dhe u krijonte vështirësi qarkullimi.

Autoritete komunale bënë të ditur se edhe kjo rrugë po asfaltohet me standarde të larta, me gjashtë metra gjerësi, 11 cm trashësi dhe me ngjeshje adekuate.

Rruga e lagjes “Ademaj” të Koshares ka kushtuar 177.000 euro.

14193689_10210403757759425_1512698451_n 14159956_10210403757799426_210626468_n 14218238_10210403760319489_799912704_n 14171933_10210403760879503_576066712_n

Comments
To Top