15,06,2024

Zgjedhen  strukturat e OVL e UÇK-së në Ferizaj

Must Read

Ferizaj– OVL e UÇK-së ka mbajtur takimin e parë ku përveç  diskutimit të pikave të ndryshme  janë zgjedhur edhe strukturat e kësaj organizate, nënkryetari,sekretari dhe arkëtari,

Kryesia e OVL e UÇk-së mbrëmë ka mbajtur takimin e parë pas zgjedhjeve   ku ka zgjedhur edhe strukturat tjera  të kësaj organizate.

Nënkryetar i OVLe UÇK-së dega në Ferizaj  është zgjedhur  Luan Jahiri, sekretar  Nexhat Shahini dhe arkëtar  Faton Sadriu.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img