04,03,2024

Vendet të cilat nesër nuk do të kenë rrymë për shkak të punimeve

Must Read

Ferizaj.21.11.2016. Zyra për Marrëdhënie me Publikun e KEDS-it, bën të ditur se nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike në rajonin e Ferizajt.

Më  22.11.2016  në  NS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Shkolla, TS Emrush Aliu Bibaj, TS Qumshtroja, Fshati i Vjetër, Xhamia Sojevë, Mulliri Sojevë, Toni Com, Toni Pllaci Sojevë, Dafi Com, Baza Asfaltit Papengurg Sojevë, Sojevë , Afa Com.

 

Më 22.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçkës (Kodi: 40042002) prej orës : 08:00 deri në ora : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

 

Më 23.11.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kulla Terni, Kulla Bablaku, Ambulanca Bablak, Rubovci, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova  dhe Universium.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e MONTING-ut, punime për Autostradë.

Më 22.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës : 08:00 deri në ora : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img