12,04,2024

Universiteti i Prishtinës dhe i Nicës nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Must Read

Vizita është në kuadër te projektit Tempus në të cilin është partner edhe Fakulteti Ekonomik i Prishtinës.

Rektori i universitetit të Prishtinës Marjan Dema pati takime intensive me rektorin, prorektorin dhe menaxhmentin e fakultetit ekonomik dhe të universitetit të Nices.

Me këtë rast u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në mes të dy universiteteve dhe të fakultetit ekonomik.

Universiteti i Prishtinës në objektivat e veta ka edhe bashkëpunimin intensiv ndërkombëtar, si rrugë e sigurte për zhvillim dhe afirmim, përparim dhe mundësi për stafin dhe studentët e fakulteteve për ngritjen e kapaciteteve.

Me kete rast u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në mes të dy universiteteve dhe të fakultetit ekonomik.

Universiteti i Prishtinës në objektivat e veta ka edhe bashkëpunimin intensiv ndërkombëtar, si rrugë e sigurtë për zhvillim dhe afirmim, përparim dhe mundësi për stafin dhe studentet e fakulteteve për ngritjen e kapaciteteve.

Këto dy universitete  tani me do te kenë bashkëpunim konkret: Në Universitetin e NICE-s do të shkojnë 2 deri 4 profesor në periudha kohore 1 deri 2 muaj.

2 studentë të doktoratës, dhe 2 studentë në Master.

Studentët e doktoratës dhe të masterit do qëndrojnë nga një semestër.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Vrasja në Ferizaj, Agim Aliu: Të gjithë të tronditur, bashkëndiejmë me familjen e viktimës

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, është shprehur i tronditur pas ngjarje së rëndë që ndodhi pasditen e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img