Tech

Stabilizohet çmimi i Bitcoin


Publikuar më:


Edhe pse ka një rënie prej 3 për qind gjatë 24 orëve të fundit, Bitcoin sot arrin vlerën e mbi 11 mijë dollarëve në indeksin e çmimeve CoinMarketCap, duke u rikthyer me më shumë se 4 mijë dollarë pas rënies në 6 mijë dollarë që ishte në javën e kaluar, shkruan Telegrafi.

Aktualisht një Bitcoin vlerësohet me 11,197.00 dollarë.

Tom Lee, nga ‘Fundstrat Global Advisor’, thotë se rikthimi i Bitcoin do të merr 1.7 herë më shumë kohë se sa kohëzgjatja e rënies dhe sipas tij do t’i duhen 85 ditë kohë që ta arrijë nivelin e mëparshëm.

Lee shtoi se gjatë javëve të fundit ka pasur shumë frikë, pasiguri dhe dyshime në tregje, por ato tashmë janë duke u zbehur. /Telegrafi/

To Top