23,02,2024

Skandal në Serbi: Zhduket një sasi e madhe armëve në depot ushtarake

Must Read

Tash atje kanë filluar veprime hetimore që janë përfshirë Agjencia e Sigurimit Ushtarak, policia ushtarake dhe Zyra e Prokurorit, raporton B92, transmeton lajmi.net.

Ministri i Mbrojtjes, urdhëroi kontrollin e jashtëzakonshëm të të gjitha depove të armëve dhe pajisjeve të tjera.

“Për të rritur sigurinë fizike dhe teknike të depove ushtarake, ministri i mbrojtjes dhe shefi i Këshillit të Sigurimit kanë marrë tashmë masat e duhura në planin e pajisjes për vitin 2017 i cili parashikon fonde të konsiderueshme për blerjen e pajisjeve që do të mundësojnë zgjerimin dhe monitorimin e objektit me kamera”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes serbe. /Lajmi.net/

 

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img