19,04,2024

Shpallë të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme

Must Read

Dion Rexhepi nga Ferizaj shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme, lëshuar nga Gjimnazi Shkencorë ” Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img