19,04,2024

Shpallë të pavlefshme diplomën për Instalues elektrik

Must Read

Selim Ademi nga fshati Koshare, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Diplomën e lëshuar në Qendrën për trajnim të Specializuar në Ferizaj- Drejtimi Instalues Elektrik, viti 1971/1972

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img