19,06,2024

Shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme

Must Read

Selvie Zejna nga fshati Greme, komuna e Ferizajt, shpallë të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme, lëshuar nga Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img