25,06,2024

Shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme

Must Read

Bujar Nuredini nga Ferizaj shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme, klasa e X, XI dhe XII-të, lëshuar në Shkollën e Mesme Teknike “Pjetër Bogdani” në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img