25,05,2024

Shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme

Must Read

Sareja Loku nga Ferizaj, shpallë të pavlefshme dëftesat e klasës së X, XI dhe XII-të, lëshuar në Gjimnazin “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img