16,04,2024

Shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme

Must Read

Adelina Murtezi nga Viti-a shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme të mjekësisë,klasa X,XI,XII dhe XIII-të, lëshuar nga SHMM “Elena Gjika” në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ishte në kërkim nga policia, arrestohet 25-vjeçari në Ferizaj

Një 25-vjeçar është arrestuar ditën e hënë në Ferizaj, i njëjti ishte në kërkim nga policia. L.Q ishte i kërkuar me...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img