09,12,2023

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e biznesit

Must Read

Besar Luri nga Hani i Elezit shpallë të pavlefshme Certifikatën e regjiatrimit të Biznesit “Sharri” me nr: 601776258 dhe nr: 67952372 lëshuar nga ARBK

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img