25,05,2024

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e biznesit

Must Read

Valon Koxha nga fshati Rakaj, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Certifikatën e biznesit me NUI:811067231, të N.H.SH “MONDIAL”

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia kap shoferët me dronë në vijë të plotë, 200 euro gjobë dhe heqje e patentë-shoferit për 3 muaj

Policia ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar dy shoferë, njëri...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img