19,06,2024

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e biznesit

Must Read

Nehat Krasniqi nga Ferizaj, shpallë të pavlefshme Certifikatën e Biznesit “NEHAT KRASNIQI”B.I me NUI: 811088378 lëshuar nga ARBK

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img