19,04,2024

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e Biznesit

Must Read

Adriatik Asllani nga Ferizaj, shpallë të pavlefshme Certifikatën e Biznesit “EVROPATURIST” SH.P.K me NUI: 811077503, lëshuar nga ARBK

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img