26,02,2024

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e Biznesit

Must Read

Njazi Musliu nga fshati Tërrn, Komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Certifikatën e Biznesit lëshuar nga ARBK me numër: 810657637

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Alma Loki mposht serben Milosevic dhe bëhet kampione e Ballkanit në karate

Karateistja jonë, Alma Loki, fitoi medaljen e artë në Kampionatin Ballkanik të mbajtur në Podgoricë, disiplina e katave. Edhe një...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img