25,06,2024

Shpallë të mbyllur Biznesin

Must Read

Alban Ahmeti nga Ferizaj shpallë të mbyllur biznesin, “Gjithçka Kastrati” SH. P.K me NUI: 811390103 lëshuar nga ARBK

Njoftohen të gjithë klientët se kompania: “Gjithçka Kastrati” SH. P.K me NUI: 811390103, Ferizaj , ka marrë vendim të shuaj biznesin me Numër Identifikues: 811390103 dhe ka caktuar likuidatorin për zhvillimin e procedurave të likuidimit.

Njoftohen të gjithë klientët që kanë raporte Kreditore-Debitore në këtë shoqëriqë të paraqiten në afatin 30 ditorë nga data e shpalljes.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img