25,05,2024

Shpallë të mbyllur biznesin

Must Read

Visar Bega nga Ferizaj shpallë të mbyllur biznesin, “ROJO” SH. P.K me NUI: 811563958 lëshuar nga ARBK

Njoftohen të gjithë klientët se kompania: “ROJO” SH. P.K me NUI: 811563958, Ferizaj , ka marrë vendim të shuaj biznesin me Numër Identifikues: 811563958 dhe ka caktuar likuidatorin për zhvillimin e procedurave të likuidimit.

Njoftohen të gjithë klientët që kanë raporte Kreditore-Debitore në këtë shoqëriqë të paraqiten në afatin 30 ditorë nga data e shpalljes.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia kap shoferët me dronë në vijë të plotë, 200 euro gjobë dhe heqje e patentë-shoferit për 3 muaj

Policia ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar dy shoferë, njëri...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img