21,02,2024

Publikohen fotot private të Donald Trumpit (Foto)

Must Read

Por duket se disa prej qëndrimeve të tij kanë ndryshuar.

Pavarësisht kësaj ai do të mbahet mend gjatë për frazën “kape për pi…”.

Por teksa në fushatën e tij ai mbahet mend për fraza vulgare dhe një gjuhë poshtëruese ndaj femrave, duket se Donald është një tjetër njeri brenda familjes.

Këto foto tregojnë anën e butë të tij, transmeton tema.

Janë shkrepur kur ishte ende i martuar me Ivana Trump dhe kishte tre fëmijë, Eric, Donald Jr dhe Ivanka.

32-2 31-4 30-5 29-6

63.jpg
63.jpg
21.jpg
21.jpg
20161109101744061B.jpg
20161109101744061B.jpg
6.jpg
6.jpg

24-7

67.jpg
67.jpg
69.jpg
69.jpg
70.jpg
70.jpg

20-12

38.jpg
38.jpg

19-12 17-17 16-22

34.jpg
34.jpg

15-25

14.jpg
14.jpg

12-39

52.jpg
52.jpg

10-56

23.JPG
23.JPG
27.jpg
27.jpg
8.jpg
8.jpg
36.jpg
36.jpg
35.jpg
35.jpg
33.jpg
33.jpg
16.jpg
16.jpg

2-223

The  treasure trove of Trump memorabilia, including roughly 1,000 photographs of Republican presidential candidate, his family and friends found its way into a thrift shop and then to a collector Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3913524/The-extraordinary-intimate-Trump-family-photos-THRIFT-SHOP-showing-Donald-s-softer-side.html#ixzz4PRRr7JFP  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
The treasure trove of Trump memorabilia, including roughly 1,000 photographs of Republican presidential candidate, his family and friends found its way into a thrift shop and then to a collector
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3913524/The-extraordinary-intimate-Trump-family-photos-THRIFT-SHOP-showing-Donald-s-softer-side.html#ixzz4PRRr7JFP
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjendet e vdekur një grua në autostradën “Arbën Xhaferi”

Një grua është gjetur pa shenja jete në autostradën “Arbën Xhaferi” në drejtimin Ferizaj-Prishtinë, në dalje të fshatit Babush, Rastin...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img