20,02,2024

Poblikohet Video GuidaTuristike e qytetit të Ferizajt

Must Read

Poblikohet  Video GuidaTuristike e qytetit të Ferizajt e cila  do të jetë në shërbim të vizitorëve, sidomos të huaj që do ta vizitojnë qytetin këtë qytet dhe me të cilin do të njoftohen për vendet të cilat ja vlejnë të vizitohen dhe do të kenë informata për qytetin.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img