04,03,2024

Orari i ndërprerjeve të energjisë elektrike në distriktin e Ferizajt (18.Nëntor.2016)

Must Read

Ky është orari i ndërprerjeve të energjisë elektrike  për 18. Nëntor.2016 në distriktin e Ferizajt

Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj I do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes(40040001)   nga ora  16:00 deri në ora  18:00 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë).

Dalja 10 kV Sherret ( 40040003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Dalja 10 kV Emin Duraku(40040002) prej orës 16:00 deri ne ora 18:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: rrugët Emin Duraku e Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(40040004)   nga ora  16:00 deri ne ora  18:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjese), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaj,  një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej ores 16:00 deri ne ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK etj.

Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

 Dalja 10kV Fabrika e Gypave 2 (40041008)nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Mineksi.

  • Dalja 10kV Fabrika e Gypave 3 (40041009)nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Ferplasti.

Dalja 10kV Fabrika e Gypave 4 (40041010)nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Fabrika e gypave.

Dalja 10 kV Ujevara(40041011)prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe  Barakat.

Dalja 10 kV Betoni ( 40041002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobarë, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e ujit Pleshinë.
• Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Nikadin  (40042007)  prej orës 16:00 deri në ora 18:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshi dhe Qiraxhitë.

Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KOSTT-it, punime në NS 110/35/10 kV Bibaj.

Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe   Leskovicë.

 Dalja 10 kV Kaçanik i Vjeter ( 40043007) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë dhe Begracë,

Dalja 10 kV Drejtimi 630 ( 40043003)  nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.

Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)   nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopojë, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj,Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez),Vatë, Nikaj dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Qyteti( 40043005)   nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr. UÇK, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK dhe kah teqja Policia, Kuvendi Komunal.

Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:  

Dalja 10 kV Breza ( 40044004)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Shterpca 1 ( 40044001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit -Komuna, Ambulanca dhe Shtëpia e mallrave.

Dalja 10 kV Shterpca 2 ( 40044002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: qendra e Shtërpcës.

Dalja 10 kV Molika ( 40044007)    nga ora  13:00 deri ne ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla e Skijimit, TS Kulla dhe TS Hotel Molika.

Dalja 10 kV Pilana(40044008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.
• Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 16:00  deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës -te shkolla dhe OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img