21,02,2024

Nesër në këto vende nuk do të ketë rrymë

Must Read

Ferizaj. 31.10.2016. Nesër në këto vende të distriktit të Ferizajt  nuk do të ketë rrymë për shumë orë .

Më 01.11.2016  në NS 35/10kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (40041001) nga ora  08:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rahovicë, Sazli, Softaj, Pojatë, Talinoc i Muhaxherëve, Fushë e Madhe dhe rr.Driton Islami.

Më 01.11.2016    NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e Ujit Pleshinë.

Më 01.11.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës  10:00  deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Mirosala, Dardania, Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes: Dislokim i përkohshëm i rrjetit 0.4kV në km 210+302.00.  Dislokim bëhet për nevojat e Bektell-Enka- Autostrada Prishtinë-Shkup.

Më 01.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bablaku(41000001) prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mirash, Cërrnillë, Babush i Muhaxherëve, Babush I Ri, Tërrn, Rubovc i Madh, Kojskë, Surqinë dhe Bablaku.

Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit të shtyllave në LP 10 kV Bablaku dega Mirash.

  01.11.2016     NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtinme (41046003) nga ora  11:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qendra e Shtimes dhe rrugët:Tirana, Uiliam Uoker, 12 Qershori, Ahmet Shtimja, Ferizaj, Prishtina, Smajl Gorani dhe rruga e Ambulancës deri në lagjen e Pajtimit.

Dalja 10 kV Carraleva (41046004) nga ora  13:00 deri ne ora  15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Caraleva, Reçaku, Belinci, Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci dhe Petreshtica.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 01.11.2016     NS 110/35/10 kV Lipjan  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kraishta (41000002) nga ora  16:00 deri në ora  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Zllakuqan, Varigocë, Bujan, Hallaq i Madh, Hallaq i Vogël dhe Kraishta.

Dalja 10 kV Konjuh (41000004) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lipjain (një pjesë), Konjuhë, bizneset përgjatë Magjistrales Prishtine – Ferizaj.

Më 01.11.2016 në NS 35/10 KV Shtime  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rashica (41046001) nga ora   16:00 deri në orën  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rashincë, Davidovc, Xhyrkovc, Muzeqinë, Vojnovc, lagjja Mulla Sinonët, Godanc i Muhaxherëve.

Dalja 10 kV Petrova (41046002) nga ora  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Petrovë, Reqkë (një pjesë), Hyrojt, Mullopolc, Lagjja Rrenojtë dhe rr. Ahmet Shtimja.

Dalja 10 kV Carraleva (41046004) nga ora  12:00 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Caralevë, Reçak, Belinc, Topillë, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc dhe Petreshticë.

Më 01.11.2016    NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat – Magure ( 41048002) nga ora  12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovcm dhe Gllanicë.

  • Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img