23,02,2024

Në kampin Bondsteel bëhet ndërrimi i komandës

Must Read

Në kampin e forcave amerikane në Bondsteel të Sojevës, këtë të shtunë u bë ndërrimi i komandës në Grupin Luftarak shumëkombësh Lindje. Në këtë ceremoni të ndërrimit të komandës ishte i pranishëm komandanti i përgjithshëm i KFOR-it në Kosovë gjeneral major Giovanni Fungo, përfaqësues të qeverisë së Republikës së Kosovës, kryetari i Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa si dhe kryetar të tjerë të komunave të Kosovës.

KFOR-i është i gatshëm t’i përgjigjet çdo situate në Kosovë dhe është i angazhuar për të siguruar një ambient të qetë dhe të sigurt për qytetarët e Kosovës. Kështu u shpreh Komandanti i ri amerikan në Kampin Bondsteel, kolonel Corwin J.Lusk pas marrjes së detyrës re si komandant.

Me një ceremoni ushtarake sot u bë ndërrimi i Komandës së Grupit Luftarak Shumëkombësh-Lindje ndërmjet kolonelit Ros L Gammon dhe kolonelit Corwin J. Lusk

Ndërkaq Komandanti i KFOR-it gjeneral major Giovanni Fungo lavdëroj punën e komandantit të deritashëm Ros L Gammon për të arriturat në fushën e sigurisë.

Është ky rotacioni i radhës që ka arritur në kampin Bondsteel që nga viti 1999.

15036348_1332106173490869_8719049166616501396_n 15171000_1332106176824202_7067889968643158915_n 15037096_1332106076824212_1949857398763802390_n 15032197_1332106070157546_6781960053343931364_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img