23,02,2024

Ministri Hoxhaj në listë me John Kerry, mes 50 liderëve më të konektuar në Twitter

Must Read
Enver Hoxhaj

Sikurse çdo fundvit, në studimin e ri të platformës profesionale Twiplomacy që mbikëqyrë, analizon dhe i matë statistikat e llogarive personale në Twitter të politikanëve nga mbarë bota, Twiplomacy,  Hoxhaj është renditur në mesin e 50 liderëve botërorë më të konektuar në vitin 2016.

Si bazë është marrë aktiviteti i përditshëm, vendet nëpër botë prej nga tweet, sa e ndjekin njëri-tjetrin politikanët në Twitter,  e me radhë.

Hoxhaj është renditur përkrah Sekretarit amerikan të shtetit, John Kerry qw mban numrin 30 dhe llogarive të ministrive të jashtme të shumë vendeve evropiane.

Çfarë bie në sy në këtë renditje më të re, është se asnjë ministër i jashtëm nga rajoni nuk është futur ende ndërsa nga ministrat e jashtëm të Evropës, pos Hoxhajt është edhe Miroslav Jajçak i Sllovakisë, Edgars Rinkevics i Letonisë, dhe Linas Linkevicius i Lituanisë. /Lajmi.net/

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img