04,03,2024

Kujdes kur bleni artikuj ushqimorë!

Must Read

Edhe pse artikujt ushqimor kanë afatin e skadimit,ndodh që ata shpesh  të jenë të prishur para skadimit të afatit. E kjo ndodh zakonisht me artikujt të cilët janë të ambalazhuar ku është vështirë të shihet gjendja e artikullit brenda.

Në redaksinë e Ferizajpress nga një qytetar  kanë ardhur   disa foto të artikujve ushqimorë ku shihet se janë të prishur.

“Qytetarë të nderuar kështu po na urojnë festën e 28 NENTORIT ETC në Ferizaj. Shikoni çfarë ushqimi ne blejmë për fëmijët tan .Kjo faturë dhe këto jogurta për fëmijë mbrëmë me 27 nëntor janë shitur  në ETC”  shkruan ky qytetarë.

15227951_1109955555790410_708516911_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img