20,02,2024

Kompania austriake nuk flet për skandalin e pasaportave

Must Read
Pasaporta e Kosovës

Kompania austriake OeSD për prodhimin e pasaportave e kontaktuar nga Tribuna Channel ka thënë se ky proces është në gjykim dhe nuk lejohet të japin informacione publike në lidhje me rastin

“Është gjykim në proces dhe nuk na lejohet të japim çfarëdo informacioni për publikun”, thuhet në përgjigjen e Kompanisë.

Televizioni ka kërkuar të marrë edhe një përgjigje konkrete nga Ministria e Punëve të Brendshme për të parë se si do të veprohet më tutje por ata nuk janë përgjigjur.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img