16,04,2024

Kjo është lista e përfituesve të banesave me qira nga Komuna e Ferizajt

Must Read

Komuna e Ferizajt ka publikuar listën me emrat e përfituesve të banesave sociale të komunës.

Përfitues të këtyre banesave janë 37 familje, shumica prej të cilave femra.

Për këto 37 banesa kanë aplikuar 254 ferizajas.

29 banesa që do të ndahen ndodhen në objektin banesor në rrugën ‘’Dëshmorët e Kombit” dhe 8 tjera në rrugën ”Rexhep Bislimi”.

16729503_1432855543415931_7567095402210974343_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img