23,04,2024

Këto vende nesër do të kenë reduktime

Must Read

Ferizaj – KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditëvë në vijim

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

Më 11.02.2017 në TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kosovapetroll (Kodi:40041003)   prej orës 09:00 deri në orën 09:15  dhe prej orës  15:50 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaj, Prelezi, Terrnovci, Muhovci, Euromiti, Luzha, Prelezi, Ujësjellësi dhe Talinovci.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi  i ormanit 0.4kV  ne TS: 40041003073 (Isa III)- Prelez i Jerlive.

2.

Më 11.02.2017 në TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Jezerci (Kodi:40042003)   prej orës 09:00 deri në orën 09:15  dhe prej orës 15:45 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Naim Beka dhe fshatrat: Manastirc, Balaj, Nerodime dhe Jezerc.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit 0.4kV në TS: 40042003191në fshatin Nerodime e Epërme, Lagjja Reka.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 13,14,15.02.2017 në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi:40043007)   prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Vishi, Skender Hoda, Kulla Doganaj, Elezaj, Rakaj, Hoda,  Çadraku, Reqët Kaqanik, Kaqaniku i Vjetër, Doganaj, Habib Mani, Jeta Company dhe TS Begracë.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i përhershëm i linjës 10 kV nga Autostrada  bahet për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img